Referat af bestyrelsesmøde 3. juni 2021

Udgivet den:24 juni 2021
By By og land Faaborg og omegn

Referat af bestyrelsesmøde 3. juni 2021, online.

Deltagere: Martin Jonø, Christina Pedersen, Peter Gabel, Jens Peter Ohlsen (ref.). Fraværende: Christina Riis Hansen og Grete Justesen.

Pkt. 1: Godkendelse af referat fra sidste møde

Godkendt.

Pkt. 2: Bestyrelsens sammensætning/medlemmer

Enighed om at det vil være en god ide at udvide bestyrelsen med endnu et medlem for at øge mulighederne for uddelegering af opgaver, og dermed reducere byrden for de enkelte medlemmer. Hvis der blandt medlemmerne er nogen som kunne tænke sig at indgå i bestyrelsesarbejdet, vil vi gerne opfordre til at kontakte os.

Pkt. 3: Hjemmeside /Instagram

Peter Gabel -Jensen overtager hjemmesiden. Christina Pedersen overtager indgående post. Instagram drosles ned indtil videre.

Pkt 4: Høring om lokalplansforslag for Østerbrogadekvarteret

Christina Pedersen sender udkast til svar til TMU til bestyrelsen.

Pkt. 5: TMU møde

Peter og Jens Peter har været til møde med TMU sammen med Ringe afdelingen. Foranlediget af vores henvendelse om flere sager, hvor bevaringsbestemmelserne ikke er overholdt, gav formanden for TMU udtryk for at lokalplanbestemmelser var til for at overholdes, og der bliver arbejdet med de forhold vi har rejst. Dialogmøder søges genoptaget i en eller anden form. Skilte- og facadeudvalget skal vi drøfte med administrationen om mulighed/behov for genoptagelse.

Pkt. 6: Årsmøde – Google Meet

Christina Pedersen deltager i mødet.

Pkt. 7: Frits Jørgensen-bogen

Peeter Gabel-Jensen overtager det praktiskemed hensyn til distribution af bogen.

Pkt. 8: Evt.

Torben Lindegaard har til Martin oplyst at Slots- og Kulturstyrelsen arbejder med problemerne med de store udgifter, der ofte er forbundet med vedligeholdelse af fredede ejendomme. Udgifter som ofte langt overstiger ejendomsværdien, og dermed er et stort problem for den enkelte ejer. Torben L. og Martin J. finder det derfor naturligt, at sætte den udredning, de havde lagt op til om emnet, på pause. Det forlyder at der er interesserede købere til Kirkehøjgård. Martin Jonø udarbejder udkast til nyhedsbrev august-september. Næste møde torsdag d. 9.9. kl. 19.30 hos Christina Pedersen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...