Referat fra bestyrelsesmøde 8. okt. 2020

Udgivet den:08 november 2020
By By og land Faaborg og omegn

Referat fra bestyrelsesmøde 8. okt. 2020 kl. 19.30; hos Christina Riis Hansen

Deltagere: Christina Riis Hansen (ref.), Martin Jonø, Peter Gabel, Grete Justesen, Christina Pedersen. Fraværende: Jens Peter Olhsen.

Pkt 1: Godkendelse af referat fra sidste møde

Godkendt uden bemærkninger.

Pkt. 2: Fionagrunden – offentligt møde om fremtiden

Martin var til mødet. Mange gode tanker og takter. Vi skal være opmærksomme på, hvilke løsninger, der vælges; bla beklædningen på selve Fionabygningen. Og randbeplantningen.

Pkt. 3: Det kommunale budgetforlig: trecifret millionbeløb til bla. Sundrenden, boliger og Tulipbygningen

Trecifret millionbeløb er afsat. Men hvad bliver de reelt brugt på? Det er stadig uafklaret. Usikkerhed både omkring Sundrenden og Tulipbygningen. Flere forslag i spil. 

Pkt. 4: Dyreborgvej 55, Dyreborg, Byggeri – Seniorboliger

Christina P. var til fororienteringsmødet i Dyreborg. Vi kæmper for at få kampestenslængen bevaret, men ikke, hvis den ændres til ukendelighed. Vi har sendt vores forslag og tanker til udvalget; inkl en kritik af den meget korte høringsfrist på kun 8 dage.

Pkt. 5: Årets hus 2020

Kåringen af Årets Hus skydes til 2021; dels fordi vi ønsker en fejring/festligholdelse af begivenheden og modtageren og dels fordi der ikke er nogle åbenlyse kandidater. 

Pkt. 6: Udskydelse af generalforsamlingen/kommende arrangementer

Generalforsamlingen udskydes til 2021, men afholdes senest 31. april 2021, så regnskabet kan afsluttes korrekt og i tide.Der er flere spændende ideer på lager til medlemsaktiviteter, når tiden igen tillader, at vi samles. 

Pkt. 7: Genoptryk af Frits Jørgensen bogen

Fondsansøgninger er sendt. Flere undervejs. Håbet er at få dække udgifterne til trykningen.

Pkt. 8: Fredede ejendomme i yderområder; nedsættelse af udvalget

Den konstituerende møde har været afholdt. Udvalget er skudt igang. Der er nok at tage fat på. Mange af de fredede gårde er desværre i så dårlig fatning, at en restaurering reelt ikke økonomisk kan svare sig. 

Pkt. 9: Evt.

Sammen med By og Land Midtfyn skal vi mødes med Miljø- og Teknik Udvalget 17. dec. Jens Peter og Peter udarbejder forslag til vores del af dagsordenen for mødet. De koordinerer med Peter Flint Jensen fra By og Land Midtfyn.

Næste bestyrelsesmøde: 26. nov. kl. 19.30; hos Peter på Solbjerggaard.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...