Martin Jonø

Udgivet den:16 december 2019
By By og land Faaborg og omegn

Arkitekt, restaureringsarkitekt og projektleder med 18 års erhvervsmæssig erfaring. Uddannet fra Arkitektskolen i Aarhus i 2005. Fra 2005 – 2010 arkitekt / restaureringsarkitekt på restaureringstegnestuen Erik Einar Holms Tegnestue i Skive. 

Fra 2010 bosiddende på Sydfyn og ansat som arkitekt / restaureringsarkitekt / projektleder ved C&W Arkitekter A/S i Svendborg, med ansvar for tegnestuens opgaver omhandlende fredede og bevaringsværdige bygninger, kulturmiljøer, kirker og kirkelige anlæg.

I 2020 udnævnt som associeret partner ved C&W Arkitekter A/S i Svendborg med indtrædelse i tegnestuens partnerkreds i 2023.

Tidligere valgt ind som suppleant til bestyrelsen i By og Land Danmark i 2006 og efterfølgende indtrådt som menig medlem af bestyrelsen i 2008, blandt andet som aktivt medlem af Frednings- og Bevaringsudvalget.

Mine kernekompetencer ligger inden for det arkitektoniske formsprog samt restaureringsfagets varierende opgavetyper med fokus på fagets forskellige håndværksmæssige metoder og teknikker.  At sikre, udvikle og bevare landets bygningskultur gennem mit daglige virke er en afgørende drivkraft. Bygningskulturen er en samfundsmæssig vigtig formidler, der fortæller om perioder, tendenser og udviklinger i samfundet. En formidling der bidrager til vores egen selvforståelse samt kulturelle forståelse. 

Som formand for i By og Land Faaborg og Omegn ønsker jeg, at kunne medvirke til at styrke foreningens fortsatte virke og vigtige betydning – såvel blandt medlemmer som ud ad til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Vent venligst...